• Najdete nas v: CVETLIČARNA Naslov: Tržaška cesta 37, 1000 Ljubljana in VRTNARIJA Naslov: Pot na črno 3, 1217 Vodice
  • tomaz.brank@siol.net
  • Pon - Pet: 08:00-16:00 | Sob: 08:00-12:00

O nas

Več kot 25+ let izkušenj.

Naziv podjetja že pove s kakšno dejavnostjo se ukvarjamo.

Vrtnarija v sedanji zasedbi obratuje od 1995 leta dalje, cvetličarna pa od 2002 ko smo postali lastniki lokala-cvetličarne in jo do sedanje podobe vsako leto malo obnovili in polepšali.
Vrtnarski del dejavnosti se vrši na lokaciji Pot na Črno 3, Vodice, kjer imamo manjšo vrtnarijo s tremi manjšimi steklenjaki in dvema plastenjakoma. Glede na kvadraturo- pokritost spadamo med manjše, verjetno že redke vrtnarije, ki še obratujejo v tako majhnem obsegu.
Večino sortimenta, ki je na razpolago vzgojimo sami, z dokupom pa si pestro ponudbo še dodatno izboljšamo. Naša proizvodnja ne temelji na sodobni tehnologiji, pač pa bolj na tradicionalni vzgoji, ki sicer zahteva več časa, vendar je ta vložen čas poplačan z boljšo kvaliteto, kar nam s povratnimi informacijami potrdijo zadovoljne stranke. Ker smo manjša vrtnarija si lahko privoščimo bolj oseben pristop, kar je po sedanjih izkušnjah dobro!
Tak pristop želiva z ženo in še eno zaposleno delavko prakticirati tudi v naši cvetličarni, ki se nahaja na Tržaški cesti 37 v Ljubljani! Naša ponudba v cvetličarni ali v vrtnariji je podobna kot po vseh vrtnarijah in cvetličarnah po Sloveniji ne glede na to, da smo manjše podjetje.
Na vrtnariji večina del opravim sam ali s pomočjo družinskih članov (sin hči, žena, tudi starši), ki priskočijo na pomoč zlasti spomladi in jeseni ko je dela zelo veliko.
V cvetličarni imamo zaposleni dve delavki (izmenično delo). V cvetličarni posle in nabavo vodi gospa Špela, po potrebi ji priskočimo na pomoč ostali člani družine.
Tomaž Brank, VRTNARSTVO, CVETLIČARSTVO TOMAŽ BRANK S.P.